Bondagehoer misbruikt haar slaaf

Hangend aan een kruis wordt zijn eigen kruis eigenhandig bewerkt door zijn meesteres. Hij moet haar kutje likken anders krijgt hij de zweep er tegenaan.

22-05-2020
Breathplay en wasknijpers
Een bdsm filmpje. Een prachtige naakte vrouw onder water gehouden door haar meester,breathplay. Daarna word ze vastgebonden en bewerkt met wasknijpers.Breathplay en wasknijpers
18-11-2020
meesterbreathplay, Breathplay, naakte, water, vastgebonden, wasknijpers, bdsm, filmpje
Slaaf keihard afgehandeld
Zo hardhandig, vastgebonden, zweep, meesteres en pijn dat het doet. Ze schreeuwt het uit en wil alleen maar een pik in haar grotje.
17-11-2020
meesteres, schreeuwt, pijn, zweep, vastgebonden, keihard, afgehandeld, hardhandig
Slaaf krijgt het aan de stok met de meesteres
Zij wilde niet luisteren en krijgt nu een lesje in gehoorzamen eerst een beetje pijn en dan weer genot sm van de bovenste plank.
06-07-2020
stok, gehoorzamen, wilde, Slaaf, luisteren, bovenste, plank, genot
Voor het eerst slaaf
Ze is wat molliger dan de meeste slaven, maar ze moet en zal het een keer proberen. Ze wordt nat bij de gedachte een meester te hebben.
15-06-2020
molliger, slaven, nat, meester, gedachte, meeste, proberen, slaaf
Golden shower op het strand door sexy meesteres
Een slaaf ligt ingegraven op het strand. De sexy meesteres geeft hem een paar klapjes in het gezicht en strooit daarna zand in zijn gezicht. Met een golden shower spoelt ze zijn gezicht weer schoon.
11-06-2020
Golden, slaaf, ligt, spoelt, meesteres, strand, golden, gezicht
Sterke, gespierde meesteres en haar naakte slaaf.
Haar naakte slaaf heeft alleen een collar om en een latex masker. Hij mag haar kutje beffen. Zijn meesteres is een gespierde , sterke meesteres. Met haar fysieke kracht kan ze hem aan. Zij besluit wanneer hij haar mag beffen,wanneer ze zijn stijve pik pij
04-06-2020
slaaf, latex, sterke, beffenwanneer, besluit, gespierde, stijve, pij
Kinky deepthroat training
Gebondeerd met zwarte bondage tape krijgt dit sletje oa een deepthroat training. Ook word haar kutje hard geneukt en krijgt ze tegelijkertijd billenkoek. Zowel een vent als een vrouw spuiten haar gezicht onder.Kinky deepthroat training
03-06-2020
kutje, Kinky, geneukt, sletje, bondage, training, deepthroat, tape
Bondagehoer misbruikt haar slaaf
Hangend aan een kruis wordt zijn eigen kruis eigenhandig bewerkt door zijn meesteres. Hij moet haar kutje likken anders krijgt hij de zweep er tegenaan.
22-05-2020
anders, likken, kutje, Bondagehoer, eigenhandig, misbruikt, bewerkt, slaaf